Menu
Gildia Pióra na Patronite

TY

Wyrwałeś mnie ze szponów
okrutnych, złych i podłych ...
wysłałeś mnie do domu,
spełniając moje modły.

Uratowałeś moje
bezcenne, święte życie
i dziś przed Tobą stoję
na mej wdzięczności szczycie.

Ty wszystko zapomniałeś
i wszystko wybaczyłeś
i wyjście pokazałeś
gdy w piekle zabłądziłem.

I nową szansę dałeś
bym mógł je spełnić w końcu ...
marzenia te co miałem
gdy byłem małym chłopcem.
https://www.youtube.com/watch?v=0EdzNglm7Pg&t=962s

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    2 April 2022, 18:37

    Praise the Lord ✝️

    od Moon G