Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyrwałam się
z kontekstu życia

doświadczyłam emocji
których nigdy nie znałam

doznałam bólu
który przeszywa
każdy milimetr
mojej osobowości

wyszłam poza ramy
samowolnego pędu
ku nicości

to nie takie
proste

docenić to
co się ma
tuż pod
zasmarkanym
nosem

wyrwałam się z kontekstu
i zgubiłam wątek

tak bardzo
chcę wrócić

o jedną myśl
o jedno słowo
za dużo

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
  • Cris

    21 December 2017, 19:56

    wypowiedzianych do kogoś słów nie da się cofnąć, choć można liczyć na wybaczenie...pozdrawiam.
    :)