Menu
Gildia Pióra na Patronite

👎

Wyrwać się ze szponów które nas niewolą
Pragniemy wolności dni przeszłości bolą
Żyjemy jak w transie co szczęście blokuje
Samo się nic nie zmieni już się nie oszukuje
Potrzebujemy zmian żeby ruszyć do przodu
Obecnie teraźniejszość rani nas bez powodu
Życie tak bardzo boli czy to nieuniknione
Chce uciec jak najdalej nie ważne w którą stronę
Nie czekajmy na pomoc musimy działać sami
Musimy się uporać ze wszystkimi problemami
Łatwiej powiedzieć niż zrobić ja to wszystko rozumiem
Ale się nie poddaję i co dzień walczę jak umiem

7631 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!