Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wypycham sobie poduszki starą fotografią snami
Będą pachnieć uroczo niosąc ulicami
Zapach ciężki
Będzie zwabiać
Kazać tańczyć i darować siebie
Pod gwiaździstym niebem
Sypać grosze pod nogi
Za każdy uśmiech
Wejdę na palce poczekam
Może ktoś przyjdzie

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • krysta

    26 May 2015, 22:06

    zatrzymał mnie wiersz...pozdrawiam Luna ;)