Menu
Gildia Pióra na Patronite

Introspekcja

Wyprostowany w ciszy
sufit miękki od wyznań
myśli jak mucha
krążą do góry nogami
jestem w sercu rzeczy.

Nie wystarczy patrzeć
żeby widzieć
karmię się mdłymi racjami.

Zza obrazu wyszedł pająk
gotowy przenieść mnie
na drugą stronę.

Życie to jedyny sens
by iść na spacer
pod rękę z Erato

10 380 wyświetleń
98 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!