Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Wypowiedz w myślach
moje imię
zaklęte w litery
I wejdź na szczyt
swoich pragnień
Uśmiechnij się
do mnie jeszcze
Bo gdzieś tam
za linią zmrużenia oczu
czekać będę
aż coś się życiu przyśni
w tę jedną noc
bezsenną
A potem znów
cicho odpłynę
bezszelestem skrzydeł
podciętych

Świat nauczył mnie
umierać

5917 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
  • kati75

    5 December 2017, 11:33

    ładne ;)pozdrowienia zostawiam;0

  • onejka

    3 December 2017, 12:38

    Smutne, tak smutne, aż piękne...

  • 3 December 2017, 12:14

    Ładne, bardzo.
    Pozdrawiam. :))