Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popływajmy w chmurach

Wypływajmy, zamglone oczy,
strach ukryty gdzieś na dnie.
Podobno jest tu zimno,
ale zimno to ziemska sprawa.
Gdzieś on jest i się trzęsię,
gdzieś dryfuję i słyszy brawa,
ale jest to ziemska sprawa.
Możliwe, że jest tu pustka
ukryta pomiędzy nicością,
ale pustka to podniebna sprawa.

1813 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!