Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

* vorrei avere due ali *

wypłakane jeziora oczu

między brzegami serc
rozdartych bezczuciem
krew miłości płynie rzeką
wieczność nie ma granic

jeśli chcesz kochać
raz jeszcze
kochaj

888 wyświetleń
17 tekstów
24 obserwujących