Menu
Gildia Pióra na Patronite

pisaki

wypisać się dla kogoś
i nie być jego wkładem

codziennie można przeczytać
jak niczego nie napisałem

może zacząłem nie od tej dłoni
albo nie umiem trzymać tak
jak zawsze chciałem

14 254 wyświetlenia
276 tekstów
32 obserwujących
  • .Rodia

    17 June 2018, 20:59

    bajlando

  • .Rodia

    17 June 2018, 14:01

    czekaj

  • .Rodia

    30 January 2018, 11:27

    wystarczyłoby potrzymać mój poziom i byłbym naprawdę zadowolony

  • .Rodia

    15 June 2017, 21:14

    Heh. Dziękuję.

  • 15 June 2017, 10:08

    Ładne wyznanie

  • giulietka

    15 June 2017, 09:32

    może masz dwie lewe ręce
    wtedy zawsze piszesz od serca

    lubię twoje tasiemce ale ten trailer też zatrzymuje;)