Menu
Gildia Pióra na Patronite

wypijmy
za zdrowie moje i Twoje
i tych którzy już nie wierzą
choć oni wszystko tylko Tobie
na podobieństwo

3553 wyświetlenia
41 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!