Menu
Gildia Pióra na Patronite

wypełniły się dni kalendarza
rok poszedł już sobie w lata
był zmienny jak pogoda
smutek z radością przeplatał
uczuciami różnie zarządzał
huśtając nimi do woli
pokazał jak kruche jest życie
i jak pożegnanie boli
zabrał, ale i obdarował hojnie
ranił, ale też nie szczędził miłości
wyzwolił uczucia goryczy i żalu,
szczęścia i pełni wdzięczności

57 027 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!