Menu
Gildia Pióra na Patronite

...tylko ty ...tylko mnie...

Wypełnij...
moje puste życie sobą,
daj nadzieję...
na radość nocy i dni,
zamień...
samotność na bycie z Tobą,
wiem, że gdzieś jesteś,
czuję, że to TY...

muśnij...
zaklęciem miłości,
zostaw...
oddech gorący na skroni,
pocałuj...
tak pragnę bliskości,
nie pozwól...
sercu się bronić...

przyjdź...
tesknotą, co szukać się każe,
niech sobą poczuję Cię,
znajdź...
wspólną ścieżkę wśród marzeń,
kochaj...
tylko ty... tylko mnie...

78 240 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • Władysław Andrzej

    3 September 2012, 12:47

    Ciekawe są te twoje wiersze Aniu

  • anna kowalczyk

    8 September 2010, 14:01

    ...w odpowiedzi na Twój list...Voyage...

    ...............:):):)

    reszta jest milczeniem.....

  • anna kowalczyk

    5 August 2010, 03:51

    ...pozdrawiam...:)))
    /tt tm/

    :)))

  • Voyage

    8 July 2010, 17:33

    Tylko Ty Tylko Mnie

    znam taki profil z naszej klasy,
    teraz wiem, skąd Cię znam...;)

    Twoje wiersze są piękne, liryczne, delikatne, czułe..;-)
    pzdr Aniu..

  • Bogdan Z

    5 July 2010, 22:19

    bajecznie piszesz .....z taką ciszą serca....

  • 5 July 2010, 21:32

    Podoba mi się:)