Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trucizna lenistwa

Wypalone już
Czerwone są ziemie
Niczym krew
Bakterie się wdarły
Już za głęboko,
By pomocy szukać
Kolce wszędzie
Już na zawsze jad
Nie rośnie nic
Tylko pompuje
Żyłami sinymi
Ale już przestaje
Kawa czeka

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!