Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożółkłe pachnące kurzem

Wypalcowane
słowa po brzegi

oczami wyobraźni
wodzę na pokuszenie

nie chcę już kończyć
to taka piękna historia

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!