Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

wypalamy swoje życie
w pośpiechu za niczym
nie ogarniamy ...
żywiąc swój umysł
takim zwykłym strachem

już oczy zamknęła noc
zimny chłód ubiera sen
ty gdzieś pocieszasz się
ja chłonę nicość
co za porażka egzystencji
nieporozumień tłok

tylko nasza odosobniona
samotność przyjaciółka wierna
ludzkim głosem czasem coś bąknie
nie płacz proszę
nie szukaj żalu
w życiu jak na balu ...

http://www.youtube.com/watch?v=RpZ0bdTkwOI

24 000 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!