Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

wypadłeś mi z dłoni
tak jak czasem
wypada się z czyjegoś serca
i nie wraca więcej

ciężko na duszy
coraz ciężej

podpal mi skrzydła
niech płoną jak pochodnie
tu na ziemi

Anioły je zgaszą
i serce ostudzą
łez strumieniami

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
  • PainWithoutLove

    13 August 2016, 18:17

    póki co nic nie kasowałam :)

  • RozaR

    13 August 2016, 00:04

    Bo kasujesz je

  • PainWithoutLove

    12 August 2016, 14:26

    dziękuję Cris :)
    A to dlaczego cofasz opinię, RozaR? :)

  • RozaR

    10 August 2016, 23:57

    Cofam swą opinię ;-)

  • Cris

    9 August 2016, 21:15

    kolejny raz wracam do wiersza...porusza serdeucho.

    :))

  • RozaR

    8 August 2016, 22:37

    Niestety - brak poety .

  • PainWithoutLove

    8 August 2016, 21:31

    dziękuję :)
    pozdrawiam serdecznie :)) !

  • Cris

    8 August 2016, 21:19

    Smutno i bardzo ładnie.
    Serdeczności śle :)