Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wypadam z rąk
jak srebrna moneta
brzęczę

i nic

nie pochylasz się
nie podnosisz
nie zabierasz

na szczęście

3565 wyświetleń
41 tekstów
14 obserwujących
  • LiaMort

    9 September 2018, 18:08

    Na szczęście, zabieram. ;)

  • 4 September 2018, 21:35

    Pieniądze szczęścia...
    nie biorę

    Dobranoc :)