Menu
Gildia Pióra na Patronite

Erotyk

Wypada, nie wypada, całować, czuć rozkosz, poznawać, smakować, percepcją idioty, dłonie i pościel i zapach ten słodki, a potem od nowa, uczyć się ciała, znać je na pamięć, znów nie wypada, myślą, obrazem, kochać się w głowie, zamknąć wypuścić, obnażyć i zdusić, potem dotykać, dotykać zachłannie, i szeptać i muskać i palce swe sycić, przekręcić, obrócić, fantazję uchwycić, pożądać i wielbić, następnie raz jeszcze, aż po plecach przebiegną, prąd ciepły i dreszcze.

4458 wyświetleń
51 tekstów
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!