Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wrzeciono czasu

Wynurzyła się niespodziewanie
Niezaproszona oplotła plemię
Zniewoliła duszę
Skazała na wygnanie

Niedoskonali
Wzgardzeni
Bez recepty na życie
Błąkają się na odludziu

Łza
Samotnie płacze w ukryciu
Senna arka nie kołysze sie na fali
Nie ma jej w scenariuszu.

1213 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!