Menu
Gildia Pióra na Patronite

raz jeszcze

wymyśliłam
ubzdurałam sobie
uroiłam
wczoraj wieczorem
przy kubku kakaa

bo mam chęć
poznania Cię
całkiem od nowa

rozpoczynając od imienia
i "miło mi Cię poznać"
raz jeszcze

2870 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
  • dariaMagdalena

    3 June 2010, 22:01

    ja nie mam zamiaru ograniczać ;)

  • Bezsens

    3 June 2010, 21:52

    Ja ograniczyłem pić kakao odkąd usłyszałem coś o nim w słabym programie na max'ie ;D

  • marka

    2 June 2010, 14:31

    Kakao to słodycz a poznawanie to gorycz, ale warto zaryzykować,
    bo zawsze coś w człowieku zostaje.
    Wiersz zajmuje wyobraźnię.
    Gratulacje, świetny
    Marka