Menu
Gildia Pióra na Patronite

znów...

wymyślę ciebie
od nowa
wymyślę

dłoń
na łonie i usta
z językiem
natrętnym
wymyślę
słowa
żarem palące
wnętrze
i moje
biodra
rozkoszą pełne
wymyślę
nad tobą

a ty
w rozkoszy sennej
prawdziwie
grzesznikiem znów
będziesz
cudzołożył

7391 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!