Menu
Gildia Pióra na Patronite

W ciszy

wymierzasz razy
dotknięciem spojrzenia
rzuconego ukradkiem

i płonę na progu wahań

rozpraszasz myśli
zmową milczenia

i w ciszy się zatracam

skruszona posłusznym trwaniem
niknę przebrzmiałym echem
i znów wypiję samotnie kawę

dziś nie posłodzę jej…
- grzechem

21 290 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • czarnulkaa

    11 November 2011, 23:32

    i płonę na progu wahań

    rozpraszasz myśli
    zmową milczenia

    cały piękny ale te słowa najbardziej mi utkwiły w pamięci... zabieram do siebie, zostawiam plusik i pozdrawiam