Menu
Gildia Pióra na Patronite

[Twój] ostatni grzech

wymieniłem swoje poglądy
najgorsza transakcja życia
mój niepokój napełnił atmosferę

odebrałaś mi przedostatni oddech

11 130 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
  • scorpion

    23 December 2012, 22:53

    tak... ten ostatnie wers- cos w nim jest.

  • katjaa

    23 December 2012, 21:49

    podoba mi się.. a ostatni wers, cudowny...

  • scorpion

    23 December 2012, 21:19

    Chyba rozumiem... Mam wrazenie, ze moje poglady to gowno w rozumowaniu ludzi.