Menu
Gildia Pióra na Patronite

a niech się huśta, kochanie (hasta la vista, baby*)

wymarzyłam sobie zakończenie
bez łez

delete
i
blocked

żeby zmartwychwstać nie mogło
co w sieci wisi.

* zapożyczone z "Terminatora"

83 945 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    22 November 2013, 18:45

    ;)

  • fyrfle

    22 November 2013, 17:53

    a, bo to ja wiem! To nie było w poniedziałek?

  • onejka

    17 November 2013, 23:21

    Trzymaj ! nie puszczaj ! ale dlaczego "Agnieszko" Mirku ?

  • fyrfle

    17 November 2013, 17:26

    O kucze Agnieszko jaaaa, no nie mogę!

  • onejka

    8 November 2013, 08:46

    się dziękuje :)

  • sprajtka

    7 November 2013, 20:52

    dobre;)

  • onejka

    7 November 2013, 09:10

    Fajowe zauważenie, dzięki :D