Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Wymaluje Ci twój swiat
Taki nowy, kolorowy
W nim zobaczysz usmiech mój
Taki słodki - cukierkowy
Byś nie zwatpil nigdy już
Bo ja jestem wciąż dla Ciebie
Z Tobą czuje się jak w niebie

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!