Menu
Gildia Pióra na Patronite

...ludzi

Wyłożono trutkę
wyłożono trutkę
to-tu-to-tam
w każdym kącie
zamoczyć płaskostopie

trutka gryzie w oczy
kuszącym zapachem

wyłożono trutkę
wyłożono trutkę
boże...
na ludzi

marka

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • 31 May 2010, 00:14

    Niesamowite są Twoje wiersze... Masz styl:)

  • 28 May 2010, 01:06

    Daje do myślenia. Pozdrawiam Marko :)