Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba o życie własne.

Wyleź że ze mnie kosodrzewino!
Rozrosłaś się
w każdym kierunku

Igłami wybiłaś się
przez skórę

jeżowieje

nikt się nie zbliży

4959 wyświetleń
61 tekstów
6 obserwujących
  • woda_słodzona

    15 March 2014, 23:32

    dobrych snów
    bez strachów

  • woda_słodzona

    15 March 2014, 23:12

    nie zwykłe duchy
    a same strachy okrutne
    we łbie mam ich wiele

    Zamknęłam wrota
    wystawiłam straż
    napełniłam na nowo fosę

    nie wpuszczę
    nie życzę nikomu
    tak źle

    I mówię:
    nie warto

  • woda_słodzona

    15 March 2014, 22:09

    A może nawet i by się chciało
    zbliżyć bardziej niż blisko
    z siebie wyrzucić wszystko
    komuś powiedzieć

    jak i gdzie?
    takie znaleźć co
    słuchać chce

    tylko, po co?
    otwieram się rzadko
    i tylko nocą

    w obronie mam igły

    bezpieczniej

  • woda_słodzona

    15 March 2014, 21:30

    Panie Wojtku, pan do mnie wierszem mówi! Dobrej nocy ;)

  • woda_słodzona

    15 March 2014, 21:20

    Aż takie zasługi pan sobie przypisuje?

  • woda_słodzona

    15 March 2014, 21:14

    Widzę, że pana, panie Wojtku kusi to czego nie wolno ;)

  • woda_słodzona

    15 March 2014, 21:07

    A co kusi?

  • woda_słodzona

    15 March 2014, 20:56

    Groźniejesz od maty.

  • woda_słodzona

    15 March 2014, 20:37

    :)