Menu
Gildia Pióra na Patronite

rejs na zatracenie

wyleję morze łez
byś mógł przypłynąć do mnie,
potem ciepłym oddechem osuszę je
byś utknął na mieliźnie mojego uczucia,
ze słów zbuduję trap, którym
dotrzesz do brzegu moich ust,
a potem utoniesz
w źrenicach moich oczu

69 595 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • krysta

    20 November 2015, 15:51

    tęskny i piękny...pozdrawiam.
    :)