Menu
Gildia Pióra na Patronite

świnie vs odyniec

Wylęgły się dzikie świnie widziano je w Ignalinie tańczyły na sprężynieeeeeeee koko koko knury spoko szczury żują kocie oko wszyscy razem zaśpiewajmy knurom siana daaaaaajmyyyy Przyjechał dziś odyniec zastrzelił z procy 2 świnie tańczące na sprężynieeeeeee koko koko knury spoko wszyscy pasą się jak złoto wszystkich z rządu wyp..... i jaja ogoooolić.

4769 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!