Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba

Wylecz mnie z ciszy,
która karmi lękiem
Uwolnij z kajdanów
niechcianych uczuć

Rozbij te wszystkie
cząstki na kawałki obojętności
i złóż na nowo niczym puzzle
martwą ręką

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • fyrfle

    12 June 2018, 11:30

    Dla mnie wyższa szkoła liryki, kawał mocnej poezji zawartej w depresji.