Menu
Gildia Pióra na Patronite

patrzenia

wyleciałem przez szklane oczy
lecz ja sam
tłukę się wciąż bezustannie

chodzę w tym
i stopy mi krwawią
lecz nie ma po mnie śladu

tyle mi po oczach
zbyt wielkich by w coś się zmieścić
wejść
i choćby tylko popatrzeć

14 211 wyświetleń
276 tekstów
32 obserwujących
  • .Rodia

    2 April 2016, 18:41

    A tak

    Trochę świata
    I odrobinę mnie pewnie też

  • MyArczi

    2 April 2016, 15:02

    Ile się zmieniło. ;)

  • .Rodia

    2 April 2016, 14:50

    Fajny fajny
    Też dawno go nie widziałem

    Poczytam kilka razy

  • .Rodia

    14 June 2014, 00:02

    ano miłego

  • MyArczi

    13 June 2014, 19:46

    jak to jest, że jak chcę o motywach, to nawet do tego się to musi sprowadzić?
    i nawet jak się nie żalę, to i tak wychodzi, że się żalę

    pierdolić te miłości
    idę się przejść, bo pada, miłego wieczoru (-;

  • .Rodia

    13 June 2014, 19:39

    skoro warto to powodzenia

  • MyArczi

    13 June 2014, 19:36

    bo warto

    generalnie to spoko
    nawet, że nie spoko

    podobno mogło być gorzej
    mogło, ale będzie lepiej
    na pewno
    :)

  • .Rodia

    13 June 2014, 18:51

    a tak, ty - przecie piszę
    [;

    mówisz pewnie o tej twojej ostatniej pannie?
    pozwoliłbyś, ale tego nie robisz bo?

  • MyArczi

    13 June 2014, 18:42

    Ja mam spore szanse?
    Czuję się wyróżniony. :]

    ale tym razem nie o smutku chciałem
    a o tych motywach przesranych
    ja np. pozwoliłbym odejść tym razem
    ale nie

    i co mną targa? Niemiłość. I nie, że coś innego, po prostu niemiłość.

    więcej?

  • .Rodia

    13 June 2014, 18:39

    u mnie możesz pisać sobie co chcesz
    [a nawet masz spore szanse że nieźle ci mogę doradzić]

    jak nie chcę cudzej "opinii" - wiemy o co chodzi - to dodaje tekst do szuflady