Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Już po...Czekam "

Wylane łzy
Na co mi ?
Słońce lśni
Tęcza kusi
Ciiii
Już po...
Czekam
Po...toczę
Mandalę
Zgubię kolory
Jeszcze raz
Osuszę łzy
Już po...
Przykro mi
Dziwne to
Po...czekam
Na nowe
Już po...
Nowym dniu
Czekam tu
Znajdziesz mnie...
Pytanie:
Kto wie?

....
05.02.2021
21:44

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących