Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

wyłączam myślenie
bo boli mnie głowa

wyłączam uczucia
bo boli mnie serce

wyłączam istnienie
bo boli mnie życie

1955 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • słońiczka

    7 February 2015, 03:27

    Pozytywne myślenie to po prostu nadmuchany i zakamuflowany bezsens.