Menu
Gildia Pióra na Patronite

wykrzycz
wykrztuś
ściany krtani
jak krzemieniem o krzemień potrzyj
brzmienia krzywą zakreśl
potrzebę wyprzedź
i pokrzep
a w poprzek
trzewi
się przebij
ze skrzepem słów
co krzywdy
a kysz
przegonią

9174 wyświetlenia
123 teksty
5 obserwujących
  • onejka

    23 April 2014, 23:43

    Ładnie szeleści i zgrzyta ;)

  • No_One_

    15 April 2014, 23:11


    Dobry.