Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc z kroplami łez !

Wykorzystana ? Nie ! Sama tego chciała....
Noc nie zapomniana
w każdy dzień przywoływana
z wielkim bólem dodawana.
Wybrała kolejnego drania !
Żałuje ? Tak !
Żałuje, że jest jakaś Inna.

69 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!