Menu
Gildia Pióra na Patronite

KREW I CIEMNOŚĆ (piosenka)

Wykonanie :
http://www.youtube.com/watch?v=ZOoAjuAHGmE
I. Dziecko wysłane tam, na wojnę ...
kula przeszywa młodą pierś ...
tu ważne gadów są pieniądze
i niewinności krwawa śmierć.

Zrodzony z grzechu w bezmyślności
wciąż po tym świecie błąkam się,
ciemność przeszyła mnie do kości ...
niczego już nie boję się.

Ref : Bo to tylko KREW KREW KREW,
krew i ciemność ... nie wrócisz stamtąd już,
możesz wiedzieć to na pewno.
KREW KREW KREW, krew i ciemność
a potem już na zawsze tylko grób.

II. Wiem jak to jest być potępionym,
skopanym i zepchniętym w dół,
zaszczutym do małej ciemnej nory,
wiem co to jest rozdarcia ból ...

Nigdy ci tego nie zapomnę
i nie wybaczę nigdy, nie ...
gdy przywitamy nową wojnę ...
TO WPROST DO PIEKŁA WYŚLĘ CIĘ!

Refren się powtarza ten sam.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!