Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przestroga

Wyjęty z gardła czasu
Pożerajacego wszystko
Spokój - milczy

Ty ciągle obserwujesz
Z perspektywy piętnastu cali
I czekasz - na słowa

Zbyt często poznajesz siebie
Zamykając lustro
A myśl o wczoraj - smutnieje

15 741 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!