Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko od nowa

Wyjechać gdzieś daleko,
zapomnieć o tym co boli.
Zostawić wszystko za sobą,
nie robić nic wbrew swej woli.

Zacząć swe życie od nowa,
od podstaw wszystko zbudować.
Nie martwić się o nic,
i niczym się nie stresować.

Pokochać kogoś prawdziwie,
poza nim świata nie widzieć.
Odnaleźć w nim przyjaciela,
i umieć wszystko przewidzieć.

Uwierzyć że może być lepiej,
iść naprzód z podniesioną głową.
Nie martwić się,co myślą inni
i przeżyć swe życie na nowo.

7974 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • Seneka 18

    20 April 2012, 08:31

    Ładny...