Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łucja...

Wyjątkowo dzisiaj
w ten letni wieczór
jesteśmy same
gdzie rozpoczynam

Monolog do brzuszka
słodko szeptając
Twoje piękne imię
"Łucja..."

Wybrane przez tatę
na które reagujesz
niejednym kopnięciem
i płynącą w sercu miłością...

15.07.2021

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 16 July 2021, 15:35

    Słodkie imię , słodka istotka.....
    Łucja - moja 3 letnia wnuczka, która jest "moim okienkiem na świat"-tak właśnie mówię o niej do niej 😀
    Serdeczne gratulacje Aniu ❤️❤️❤️

  • yetick

    16 July 2021, 06:44

    Sweet 😊👍

  • kuloodporna

    15 July 2021, 22:43

    😉🌼🌼🌼....to takie hopsanie dla mamy i taty ....sweet......ach.....🌼🌼🌼😉