Menu
Gildia Pióra na Patronite

wahadło ezoteryki z kukułką

wygrzebał na dworcu
w koszu -
uratuj ksiażce życie

było tam dużo ciał
eteryczne, mentalne, astralne
atmaniczne, budhialne
druga część ciała...
część niedostępna
pierwsza
częsć ciała...

rozczytał wszystkie -
rytualnie
z g u b i ł
swoje

29 497 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!