Menu
Gildia Pióra na Patronite

znikąd...

wygrałam w pokera skrzydła anioła
chodzi teraz biedny i o litość woła...
oddać mu je czy nie oddać?
toć to tylko pierze.
tylko czy anioł bez skrzydeł umie kochać szczerze?
jednak kara za pokusy musi być nie lada...
kto gra o wszystko - na dno samo spada...

4921 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    23 September 2010, 00:03

    ładne

  • motylek96

    22 September 2010, 22:09

    No podoba mi się:))