Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Malarka miłości "

Wygrałam w kości!
Rzekła:
Malarka miłości
Jestem szczęśliwa
Jesienią zakochana
Spływam deszczem
Odwzajemnionych uczuć
Kałuże szczęścia
Ogromne oceany
Jesienne liście
Złote dywany
Ciepłe myśli
Dla Ciebie
Mój Miły
Dla Ciebie
Kochany
Błękitne niebo
Wiersz napisany
Dla Ciebie
Maluję miłość
Dla Ciebie
Kochany...Kasztany
...
22:21

281 746 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących