Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Miły "

Wyglądam przez okno
Szukając spadających gwiazd
Deficyt ich - czyli szczęścia brak
Jest noc pełna ciemności
Koszmary duszy męczą mnie
Szukam Ciebie - spokój niesiesz
Wiesz...siadam przy stole
Piszę list, a może wiersz
Pragnę spotkać Cię...
W swoim wczoraj
Zapomnieć się
Poczuć ciepło Twe
Tak bardzo tego chcę
Stań się dzisiaj...teraz...już
Zrozum i zetrzyj moje łzy
A moją słabość wybacz mi
...

20:30

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących