Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gołebie serce za zazdroskami z rzęs

Wygląda na mnie życie
jestem jego oknem na świat
z zaminowaną twarzą
wyprowadzam się w pole
ogarnia mnie strach na wróble
który dudni wraz z deszczem
Człowiek to niewypał!

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!