Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żale

Wygasłych uczuć echo dogorywa
rozmyta już ich barwa jaskrawa
kronikę wspomnień cieniem okrywa
na resztę jutr, wszechobecna obawa...

Zapomnienie, może znów wyzwoli
wolę na szczęście gdzieś dawno schowaną
i nawet jeśli, coś znowu zaboli...
warto, jestli nawet zeszłe żale zostaną

33 415 wyświetleń
270 tekstów
400 obserwujących
  • Pechowa_

    14 November 2014, 21:17

    Raczku normalnie trafiłeś w mój nastrój w serduszku...
    Dziękuje ;)

  • zapach_bzu

    14 November 2014, 17:01

    Oooo dawno Ciebie nie czytałam. Ale wciąż trzymasz poziom ;)
    Pozdrawiam.

  • agniecha1383

    14 November 2014, 14:46

    nareszcie... nareszcie piszesz i z małą iskierką:) pozdrawiam:)

  • R.A.K.

    14 November 2014, 10:23

    ano cześć! :)

  • wdech

    14 November 2014, 10:22

    witam :) i pozdrawiam