Menu
Gildia Pióra na Patronite

To tylko wiatr...

Wydawało się
że ktoś zapukał do drzwi
pierwsza myśl
że może to ty...
ale po drugiej stronie
ciebie nie było
to tylko wiatr
kolejny raz
rozbił o drzwi
moją nadzieję
na miłość…

190 739 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • słoneczniki

    18 December 2012, 12:03

    Cudowny wiersz...

  • 17 December 2012, 20:27

    świat lubi z nas kpić

    i to robi

    Wichrem wzburzasz me
    serce

    o skały roztrzaskujesz
    tą miłość

    Pozdrawiam.

  • Gaia

    17 December 2012, 14:40

    Tak delikatnie słowem tworzysz emocje w obrazie Gerardzie.
    Piękne strofy :)

  • skrobek

    17 December 2012, 14:28

    Niezwykłe słowa :)
    Dziś też nieźle hula...

  • zugimihau

    17 December 2012, 12:01

    też czasem mylą mnie uśmiechy, bicia serca, podobne głosy..

  • marka

    17 December 2012, 10:54

    Gratulacje, krótko i na temat, bez dmuchania balonika.

  • Pechowa_

    17 December 2012, 10:18

    Zabieram do Siebie taki piękny wiersz....
    :)

  • miramija

    17 December 2012, 08:40

    Byłoby nam bardzo ciężko bez tych chwil nadziei... choćby i króciutkich i ulotnych... pozdrawiam :)

  • 17 December 2012, 08:26

    Nadzieja ma taką siłę, że zawsze się pozbiera, dlatego warto ja mieć. Pozdrawiam Gerardzie

  • Seneka 18

    16 December 2012, 17:10

    Ładny komentarz...magiczny...jak płomyk...:)