Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyczerpał się uśmiechów wór
Pozostał jedynie sznur
Koralików
Na nocnym stoliku
Pamiętnik na kłódkę
Co wchłonął łzy i wódkę
Białka koloru krwi pobranej do brudnej strzykawki przez narkomana
I ta rana
Zadana przez strach
Leczona przez piach

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
  • awatar

    3 September 2010, 23:49

    zakończenie o wiele lepsze od gryzącego początku, pozdrawiam +