Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaźń...

Wycinek…diagnoza…nowotwór…
Nie płacz…to nie wyrok…
Tylko… kolejny etap życia
przez który przejdziemy już razem…
W ten czas będę z tobą bliżej niż zazwyczaj
Moja Przyjaźni…
Wszystko inne odłożę na później…
Posłucham bicia twojego serca
uważniej…
W oczy spojrzę…głębiej…
Dotykiem rozgonię zwątpienie…
A gdy wyzdrowiejesz podziękuję ci,
że pozwoliłaś mi być swoim aniołem…

190 739 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • awatar

    26 March 2011, 17:33

    ckliwe to jest, mnie nie wzrusza brak poezji, pozdrawiam

  • Seneka 18

    26 March 2011, 14:37

    Danusiu...trzeba umieć odnaleźć się w każdym pięknie...nawet w tym smutnym...takie też jest częścią naszego życia...
    Dziękuję Ci, że znowu choć przez chwilkę zaszczyciłaś mnie odwiedzając skromne me progi...

  • Pytia

    26 March 2011, 12:16

    potrafisz sprowadzić na ziemię...bolesne piękno!
    ....jesteś wyśmienitą strawą dla duszy...echh...Grzegorzuuu