Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyciąłeś mnie z siebie
jak z obrazka

i co mi to robi

deszcz krwawy
łzy słone
bolączkę

teraz amputuj mi serce

8948 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!