Menu
Gildia Pióra na Patronite

do połowy pusta

wychodzę z siebie
graniczę z cudem
całkiem miło jak na potłuczoną

kaleczę ustami szklankę
do połowy pustka
o krok od jutra

zaczyna mnie nosić
i potykam się o trzy grosze
dorzucam do pełna

2876 wyświetleń
110 tekstów
3 obserwujących
  • 29 September 2018, 02:29

    Fajne.
    Dobranoc. :))